O CAPS

Платете, когато отидете, и експресна доставка

Оценка на клиентите: 4.88 / 5.00
4.7/5

O CAPS

Лечението, което лекува проблемите със зрението и ви възвръща перфектното зрение

focus_bottle-removebg-preview-1.png

Начална цена

156 Лев

50% ОФЕРТА

78 Лев

Как ще се промени визията ви с O CAPS?

Плъзнете с пръст, за да видите резултата:

Основната причина за лошото зрение е неправилното функциониране на очните мускули!

  • Мускулната система фокусира очите така че образът, преминаващ през лещата, да се проектира върху ретината.
  • Разстройство на очните мускули води до недостатъчно или прекомерно притискане на очната ябълка.
  • Обективът е деформиран и фокусът се изкривява, така че вече не можете да виждате ясно.

UN PRODUCTO INNOVADOR PARA RESTAURAR LA VISIÓN

O Caps е хранителен комплекс от натурални екстракти, които имат насочващ ефект при намалено зрение и се борят напълно с най-често срещаните заболявания на човешкото око.

  • Лутеин: защитава ретината
  • Боровинки: подпомагат възстановяването на ретината
  • Зеаксантин: помага за поддържане на здрави очни мускули и намаляване на умората
  • Витамини: подобряване на яснотата на очите
  • Минерали: укрепване на капилярите и вените в областта на очите

Това е единственият продукт, който регулира функцията на мускулите на очната ябълка, като помага да се възстанови фокусът и да се възстанови ясното, ярко и триизмерно зрение.

head_slider_3-1.jpeg

Препоръчваме ви да се възползвате от първоначалната оферта, която производителят е предоставил само на испанските клиенти:

O Caps в оферта само за 78 Лев
Наложен платеж и бърза доставка

focus_bottle-removebg-preview-1.png

O Caps Действие

Засилване на зрителните мускули.

Компонентите на O Caps повишават тонуса на цилиарния мускул, който поддържа лещата, и го предпазват от прекалено стягане.

Подобряване на кръвоснабдяването на очите.

Тези капсули повишават еластичността на офталмологичните артерии и стимулират притока на кръв към ретината и роговицата.

Повишаване на яснотата и яркостта на зрението.

След курс на лечение с O Caps ще можете да различавате по-добре цветовете, да виждате по-ясно очертанията на предметите, да четете дребен шрифт и очите ви няма да се уморяват от продължителната работа пред компютъра.

Нашите клиенти не могат да сгрешат...

4 283 Оценка от клиенти:

5 звезди

4 звезди

3 звезди

2 звезди

1 звезда

Viktoria R.
Viktoria R.
Leggi Tutto
Аз съм университетски преподавател с повече от 40 години опит. Обичам работата си и не искам да се пенсионирам, но поради постоянното натоварване с учебници и лаптоп зрението ми се влошава все повече с годините. Започнах да виждам по-зле, дори ми е трудно да чета дребен шрифт с очилата си. Опасявах се, че с тези темпове скоро ще трябва да се сбогувам с науката. Когато споделих проблемите си с една колежка, тя ми препоръча да приемам капсули O Caps. Седмица по-късно четенето на текст на лаптопа стана забележимо по-лесно. Постепенно възстанових зрението си в рамките на един месец. Сега нося очила с минимални диоптри - а съм на 67 години!
Chavdar M.
Chavdar M.
Leggi Tutto
През целия си живот съм работил в офис. На 40-годишна възраст зрението ми бързо се влоши. Трябваше да започна да нося очила, което не беше никак удобно. Не харесвах и контактните лещи, защото ме боляха и щипеха в очите, след като ги носех. Най-лошото беше, че колкото повече носех очила и контактни лещи, толкова по-зле виждах без тях. За да не ослепея напълно, започнах да приемам капсули O Caps по препоръка на приятел. Зрението ми постепенно се подобри. След няколко седмици предметите вече не ми се струваха размазани, а месец по-късно можех да чета билбордовете в съседната къща. Все още нося очила, но с по-тънки стъкла. Сигурна съм, че след 2-3 цикъла на лечение с O Caps ще мога да се справям без тях!
Aleksandra A.
Aleksandra A.
Leggi Tutto
Дълги години имах силно късогледство и виждах само с едното око. Аз съм пианист, музиката е най-голямата радост в живота ми, но не можех да различавам дори нотите. Не можех да нося очила за повече от 15-20 минути, защото ми причиняваха ужасно главоболие. Реших да поръчам O Caps, защото бях чувала, че този продукт помага за възстановяване на зрението, но в моя труден случай можех само да се моля за чудо. Въпреки това един месец по-късно успях да постигна невероятни резултати. Зрението ми беше почти напълно възстановено. Оптометристът ми каза, че никога досега не е виждал такъв напредък и сега го препоръчва на всички свои пациенти.
focus_bottle-removebg-preview-1.png

Начална цена

156 Лев

50% ОФЕРТА

78 Лев

✅ ЗА НЕГОВАТА ГАРАНЦИЯ ✅.

Ние правим всичко възможно да доставим продукта в рамките на 24 часа във всяка област на България. Обикновено той пристига в рамките на 48 часа.

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА, ЗА ДА НАПРАВИТЕ СВОЯТА ПОРЪЧКА

deliv-icon-copia-3-1-1-1-1-1.png

След това един от нашите съветници ще се свърже с вас и ще ви помогне напълно безплатно

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Обикновено куриерската служба доставя пратките в рамките на 2-3 дни.

Да, за да осигурим по-голямо удобство и сигурност, предлагаме наложен платеж – можете да платите директно на куриера, когато пратката пристигне в дома ви!

Абсолютно да, ако погледнете в горния ляв ъгъл, ще забележите символа на катинара с https, който гарантира, че данните ви се изпращат с пълна сигурност до нашите оператори, които ще се погрижат за изпращането на продукта. Можете да прочетете нашата политика за поверителност, за да научите повече

Разбира се! Ако все още не сте попълнили формуляра за поръчка и не сте сигурни какво да правите, след попълването му един от нашите оператори ще се свърже с вас по телефона, за да отговори на всичките ви въпроси, преди да купите.

В случай че вече сте попълнили формуляра, моля, свържете се с нас на нашия имейл адрес.

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на този сайт, се продават в партньорство, следователно ние не сме производител или официален продавач на всички продукти, които можете да намерите на нашия сайт. Ето защо при всякакви искания за възстановяване на средства или други проблеми с продукти, поръчани чрез сайта, винаги трябва да се консултирате с официалния продавач. Въпреки това ние ще бъдем на разположение, за да ви помогнем и подкрепим.
Продуктите се преглеждат с информационна цел: По никакъв начин не е възможно да се гарантират определени резултати, шансовете за успех на всеки резултат варират при различните клиенти.
Този блог не е вестник, тъй като се актуализира нередовно. Поради това той не може да се счита за редакционен продукт в съответствие със закон № 62 от 7.03.2001 г. Някои изображения и рецензии на блога са намерени в интернет, ако смятате, че те могат да нарушат вашите права, моля, уведомете ни и те ще бъдат незабавно премахнати.